Millal sa viimati Tervisemuuseumis käisid?

Eesti Tervisemuuseum pakub EEK Mainor koolikülastuse paketis 11.-12. klassi gümnasistidele grupiga külastamiseks:

  • Üldtuuri näitusel “Avameelselt Sinu kehast”;
  • Töötuba/teadusteatrit “Avalik lahkamine”.

Tervisemuuseumi missiooniks on värvikalt ja praktiliselt avada inimeseks olemise ilu, võlu ja valu. Innustame inimesi teadlikult tegema tervislikumaid valikuid ja olema ise oma terviselaeva kapten.

ÜLDTUUR NÄITUSEL “AVAMEELSELT SINU KEHAST”

Eesti Tervisemuuseum asub Tallinna vanalinnas kahes keskaegses hoones, mis on läbinud põhjaliku uuenduskuuri. Vanad hooned loovad ainulaadse atmosfääri ja külastuskeskkonna, mis sobib suurepäraselt raamima kaasaegset interaktiivset anatoomia- ja terviseteemalist püsinäitust “Avameelselt Sinu kehast” ning aastanäitust “Uneversum” unest ja magamisest.

Tuur kestab orienteeruvalt 45-60 minutit. Erihind Mainori kaudu õpilasgruppidele muuseumipilet 7€/osaleja (tavahind 8€/osaleja) + grupi juhendamise tasu 30€ (tavahind 40€). Gruppi mahub kuni 25 inimest.

Pakkumine kehtib kasutamiseks kuni 31.05.2025.

Tutvu näitusega

TEADUSTEATER AVALIK LAHKAMINE

Kutsume avastama inimkeha sisemust ja värskendama teadmisi meditsiiniajaloost. Etenduse esimeses pooles meenutame, mida on anatoomiast arvatud enne meie aega ning teises pooles võtame appi täismõõdus õppenukk Markuse ja plastinaadid muuseumikogust. Uurime, millised siseelundid välja näevad, mida teevad ja milleks neid vaja läheb. Näpuotsaga huumorit, põnevaid lugusid ja uusi teadmisi – see on avalik lahkamine. Vaatemäng toimub katusealuses hubases ringauditooriumis.

Teadusteater kestab orienteeruvalt 60 minutit. Erihind Mainori kaudu õpilasgruppidele 6€/osaleja (tavahind 7€/osaleja).

Kui soovid lisaks avalikule lahkamisele tellida ka üldtuuri muuseumi püsinäitusel “Avameelselt Sinu kehast”, siis lisandub töötoa maksumusele grupi juhendamise tasu 30€ grupi kohta. Gruppi mahub kuni 25 inimest.

Pakkumine kehtib kasutamiseks kuni 31.05.2025.

Loe lähemalt

Võta meiega ühendust, et korraldada üks unustamatu, sisukas ja meeleolukas õpirännak. Kõik grupiviisilised külastused palume eelnevalt broneerida. Erihinna saamiseks kasuta broneerimisel sooduskoodi “MAINOR”.

Kui soovid kursis olla Tervisemuuseumi värskeimate uudiste, uute näituste ning korraldatavate sündmustega, siis soovitame liituda  tervisehuviliste kogukonnaga. Saadame kirju välja vaid siis, kui meil midagi olulist öelda on. Siit leiad publikuprogrammi kava.

24/7 saad:

Kohtumiseni Tervisemuuseumis!