Kommipurk “Kiika kakat” – “Peek-a-poo”

Saadavus:Laos

9,00 Osta

Nii kummaline kui see ka pole – inimese kõhutegevuse sagedus ning väljaheidete välimus on üks lihtsamaid viise mõistmaks, mis seisus on inimese üldtervis.

Kõhutegevuse tulemuse hindamiseks on olemas Bristoli skaala, mis töötati välja Bristoli haiglas aastal 1997. See on diagnostiline meditsiiniline tööriist, mis on loodud inimese väljaheidete vormide klassifitseerimiseks seitsmesse kategooriasse.

Apteegirohu stiliis kommipurk on lõbus ja väga maitsev lahendus tutvustamaks ja/või meelde tuletamaks kõige lihtsamat viisi oma soolestiku ja seedesüsteemi mikrokliima hindamiseks.
Purk sisaldab Kõlleste kommivabrikus toodetud tumeda shokolaadipulbriga kaetud pähkelid ja rosinaid.

Iga kommipurgi ostuga tuleb tasuta kaasa infovoldik, mis seletab lahti Bristoli skaala ning annab mõned nõuanded, millised toiduvalikud aitaksid kõrvalekallete puhul.

Toode hinnati EMMA (Eesti Muuseumimeenete Auhind) 2024 konkursil III koha vääriliseks!

Koostis:
Energiasisaldus 519kcal/2386 kJ, rasvad 37,8 g, millest küllastunud rasvhappeid 10,9 g, süsivesikud 42g, millest suhkruid 32,85g, valgud 9,33 g, sool 0,56 g.
Koostisosad: Sarapuupähklid 16%, Kreeka pähklid 16%, Rosinad “Jumbo” 16%. Tume shokolaad kakaosisaldusega 56% ( kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator – sojaletsitiin E322, lõhna- ja maitseaine – vaniliin.), kakaopulber 1%. Võib sisaldada piima. Sisaldab sojat, Sisaldab sarapuupähkleid. Sisaldab kreeka pähkleid. Võib sisaldada maapähkli osakesi.

Tagasi poodi